Компании

4.8/5 - (12 votes)

Вижте какво избрахме за теб! Топ компания за годината в бързото кредитиране в България!


СУМА
EASYCREDIT
5000 лв.
FERRATUM
4000 лв.
БЯЛА КАРТА
3000 лв.
VIVUS
1500 лв.
PROFICREDIT
5000 лв.
CREDISSIMO
3000 лв.
SMILECREDIT
5000 лв.
VIVACREDIT
3000 лв.
Шанс кредит

Ако се нуждаете от кредит, важно е да сравните много предложения и да изберете най-доброто за вашите нужди и финансови възможности. Не трябва да вземате първото предложение, което ви се падне на ръка, а да изследвате пазара за да откриете най-изгодния кредит. Най-важният фактор за сравнение на кредити е годишната процентна ставка (ГПС), която включва всички такси и разходи по кредита. Важно е също да знаете какъв вид заем ви е необходим: потребителски, целеви или бърз. Заемите имат различни условия, така че трябва да се уверите, че разбирате какво точно ще плащате и как ще изглеждат месечните вноски.

Също така, е важно да се има предвид, че неизплащането на кредит може да доведе до задължения, а централният кредитен регистър може да запази информацията по кредитните задължения за до 5 години.

Имаш много разходи и се нуждаеш от пари? 

ТОП ПРЕПОРЪЧАНА КОМПАНИЯ ЗА КРЕДИТ

Взимането на кредит не е лесно решение, затова е важно да се информирате и да се уверите, че можете да го изплатите своевременно. Сравняването на различни предложения за кредити може да ви помогне да вземете правилното решение, като изберете най-изгодното за вас.

Ние от шанс кредит ви даваме шанса да сравните лесно и бързо.